Κάντε την εγγραφή σας εδώ και ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για σας πούμε πως μπορείτε να έχετε ένα Καθημερινό παθητικό εισόδημα ή κάλεσε μας για πληροφορίες στο 6972176999

Εγγραφή 

Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να βγάλει παθητικό εισόδημα με το cloud minting μέσω της LYOPAY;

Η LYOPAY είναι η εταιρεία που σας είπα πριν, έχει το δικό της κρυπτονόμισμα, το LYO credit.

Το LYO credit είναι κρυπτονόμισμα του οποίου γίνεται εξόρυξη μέσω της WEWE Global.

Όμως, δεν πληρώνεστε για την εξόρυξη σε LYO credit αλλά σε Bitcoin καθημερινά.

Με την απόδοση 10% του αλγόριθμου εξόρυξης που είναι proof of space.

Πολλές άγνωστες λέξεις, αλλά μην ανησυχείτε σε επόμενα βίντεο θα τα αναλύσουμε περισσότερο.

Είναι εντελώς ενημερωτικά και δωρεάν.


1. Πακέτο cloud minting αξίας 30.000 ευρώ

Ο ένας είναι να πάρω ένα πακέτο cloud minting αξίας 30.000 ευρώ.

Με 10% περίπου απόδοση που έχει παίρνω 3.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή 100 ευρώ τη μέρα.

Κάθε πακέτο έχει το δικό του συμβόλαιο, τη δικιά του IP και ανήκει σε κάποια συστοιχία servers, cloud servers, σε κάποιο από τα 6 μεγάλα data servers που έχει ανά τον κόσμο η LYOPAY.

Η LYOPAY μας πληρώνει καθημερινά σε Bitcoin.

Μπορώ να το στείλω από το πορτοφόλι της WEWE σε όποιο άλλο πορτοφόλι θέλω.

Μπορώ είτε να το κρατήσω εκεί είτε να αγοράσω κάποιο άλλο πακέτο.

Το συμβόλαιο έχει διάρκεια 30 μηνών που σημαίνει ότι με 500 ευρώ που έχει το ελάχιστο πακέτο θα μπορέσω να κάνω για 30 μήνες cloud minting και να πάρω 1.500 ευρώ.

Εφόσον πάρω το πακέτο των 30.000 ευρώ, θα πάρω 50.000 ευρώ σε 30 μήνες.

Άρα, με την καθημερινή πληρωμή θα είναι γύρω στα 100 ευρώ.

2. Αγορά χώρου αξίας 1.000 ευρώ στο server για cloud minting bitcoin

Ο δεύτερος τρόπος που έχω επιλέξει κι εγώ είναι να πάρω χώρο αξίας 1.000 ευρώ στο server, κάνοντας cloud minting bitcoin.

Παράλληλα, έτσι να χρησιμοποιήσω και το affiliate marketing που έχει η εταιρεία.

Όπως γνωρίζετε, όλες οι μεγάλες εταιρείες crypto, όπως η Binance, έχουν ειδικά προγράμματα affiliate marketing γι αυτούς που θέλουν να βγάλουν λεφτά στο Ίντερνετ και να γίνουν επιχειρηματίες.

Εγώ βγάζω λεφτά στο Ίντερνετ με διάφορους τρόπους.

Ένας από αυτούς είναι το affiliate marketing ή referral marketing, συνεργατικό marketing.

Τι μας δίνει η LYOPAY αυτή τη στιγμή με το referral marketing;

Υπάρχουν περίπου 6 διαφορετικά bonus, με το οποία κάνοντας αυτά που κάνω κι εγώ μπορείτε να φτάσετε 100 ευρώ τη μέρα.

Δεν υπάρχει κάποιο όριο στο affiliate marketing.

Στο συνέδριο Affiliate World που είχα πάει στο Ντουμπάι είχα συναδέλφους που βγάζανε από 50.000 έως 500.000 ευρώ το μήνα με το affiliate marketing.

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες affiliate marketing είναι η ClickBank.

Έχει δεκάδες χιλιάδες πράγματα από καλλυντικά, κρέμες προσώπου, χάπια αδυνατίσματος, keto diet, πως να κερδίσετε στα crypto και ούτω καθεξής.

Οι προμήθειες που δίνει η ClickBank είναι 75 – 85%.

Οι προμήθειες που δίνει η LYOPAY στο affiliate πρόγραμμα της είναι 5- 36%.

Καλό είναι να γραφτείτε στο κανάλι μου και το newsletter μου.

Σε επόμενα βίντεο θα έχουμε πολύ μεγαλύτερες αναλύσεις για το θέμα.

Bonus

1. Αffiliate marketing referral

Το πρώτο bonus είναι το affiliate marketing referral που είναι 5%.

2. Άπειρο bonus

Το δεύτερο είναι το άπειρο bonus που φτάνει 36% και μας δίνει επιτάχυνση του cloud minting του Bitcoin.

3. Runner pool bonus

Το δεύτερο είναι το runner pool bonus.

Αν αγοράσετε πακέτο των 1.000 ευρώ και προτείνετε άλλους 10 πελάτες/ συνεργάτες και αγοράσουν κι αυτοί το ίδιο πακέτο, συμμετέχετε στο 1% του παγκόσμιου τζίρου, δηλαδή έως και 30.000 ευρώ σε 18 μήνες.

4. Fast track bonus

Το τέταρτο είναι το fast track bonus που το πρώτο 15ημερο αντί για προμήθεια affiliate 5% έχετε 10% για να πάτε πιο γρήγορα.

5. Matching bonus

Το πέμπτο είναι το matching bonus

6. Extra for super affiliates

Και το έκτο είναι το extra for super affiliates που άμα πιάσετε κάποιο στόχο σας το δίνει η LYOPAY ανά 3 μήνες.


Όντως μου αρέσει η τεχνολογία και βάζω αυτά τα χρήματα.

Μπορείτε χωρίς να έχετε αυτή την εκπαίδευση, εφόσον θέλετε να κάνετε δική σας επιχείρηση και να εργαστείτε να βγάλετε αυτά τα λεφτά.

Αυτά τα λεφτά φορολογούνται και είναι νόμιμα.

Υπάρχουν αποδείξεις και τιμολόγια που τα παίρνει η εφορία, για όσους θέλουν να είναι νομοταγείς και νομότυποι.Τι είναι το cloud minting;

Το cloud minting είναι μια μορφή mining που παρέχεται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της WEWE Global. Η πλατφόρμα έχει ξεπεράσει τους 190.000 χρήστες παγκοσμίως και συνεχίζει δυναμικά.

To cloud minting που γίνεται στην WEWE Global παράγει το νόμισμα LYO credit. Φυσικά θα αναρωτιέστε, “Γιατί να κάνω cloud minting στη WEWE Global ενώ μπορώ να το κάνω μόνος μου με κάποια κάρτα γραφικών“;

Το mining, η εξόρυξη νέων κρυπτονομισμάτων μέσω της εκμετάλλευσης της επεξεργαστικής ισχύς του cloud της συστοιχίας υπολογιστών μπορεί να γίνει και στο σπίτι.

Μπορεί να γίνει με mining rig και να παράγετε Ethereum. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ κοστοβόρο σε κατανάλωση ρεύματος. Επίσης, παράγει πάρα πολλή θερμότητα και θα πρέπει να κλιματίζεται καλά ο χώρος για να είναι υποφερτός για εσάς και τα μηχανήματα.

Πολλές φορές οι miners αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα που τα έχω περάσει κι εγώ, όπως κλοπή κάρτας γραφικών από τρίτους, να καίγονται οι ασφάλειες, να πέφτει το δίκτυο και να κολλάνε τα rig.

Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά οπότε δεν είναι τόσο εύκολο αυτήν την στιγμή να κάνουμε mining στο σπίτι μας. Όμως, το cloud minting που είναι μια μορφή mining σε cloud είναι πολύ πιο εύκολη.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ή να αγοράσετε κάτι εσείς παρά μόνο απαιτείται η ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού που δίνεται μέσω της WEWE Global.

Πόσο νοικιάζω τον εξοπλισμό;

Μπαίνοντας στην ψηφιακή πλατφόρμα της WEWE Global μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα πακέτα που παρέχονται. Ξεκινάνε από 500 ευρώ και φτάνουν στις 100.000 ευρώ. Ο server κοστίζει 5.000 ευρώ και έχει κάποιο τέλος ενεργοποίησης.

Ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε κάποιο κλάσμα του server που να είναι 1.000 πακέτο και ούτω καθεξής.

Υπάρχει κάποια νομοθεσία;

Από νομικής μορφής, είναι επένδυση αυτό που κάνουμε; Όχι δεν είναι επένδυση γιατί είναι ενοικίαση server και δεν υπάγεται σε κάποια νομοθεσία για τις επενδύσεις.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία νομοθεσία απολύτως για τα crypto παγκοσμίως. Κάποιες χώρες υιοθέτησαν το Bitcoin ως δεύτερο νόμισμα όπως η Νιγηρία και το Ελ Σαλβαδόρ.

Σε όλες τις προηγμένες χώρες όπως την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., αλλά και την Αμερική δεν υπάρχει σαφής νομοθεσία για τα crypto.

Το Ethereum, για παράδειγμα, πρώτη φορά κυκλοφόρησε σαν αγαθό γιατί δεν υπάρχει νομοθεσία και θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τις τράπεζες και τα χρηματιστήρια.

Άρα αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να επενδύσουμε λεφτά. Δεν υπαγόμαστε σε κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία, όμως, νοικιάζουμε χώρο για να κάνουμε minting το LYO credit.

Το LYO credit είναι το native token του οικοσυστήματος της WEWE και της LYOPAY.


Πόσο είναι η απόδοση του cloud minting;

Η απόδοση είναι γύρω στο 10% το μήνα και πληρώνει καθημερινά σε Bitcoin. Ο λόγος που πληρώνει σε Bitcoin είναι για να υποστηρίξει την τιμή του LYO credit.

Αν κάναμε κάθε μέρα minting και πουλούσαμε τα νομίσματα μας θα γινόταν διάλυση τιμής (price dilution). Μην σας τρομάζουν οι τεχνικοί όροι που χρησιμοποιώ, γιατί μπορείτε μετά να κάνετε την έρευνα σας.

Πώς είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιες αποδόσεις;

Η απόδοση του 10% είναι εφικτή γιατί επιτυγχάνεται μέσω του proof of space αλγορίθμου εξόρυξης και μέσω της μεγαλύτερης ενέργειας εξόρυξης που επιτυγχάνεται λόγω του δικτύου ενέργειας εξόρυξης.

Το Bitcoin εξορύσσεται με proof of work, πολύ χρονοβόρο και κοστοβόρο. Το ίδιο και το Ethereum. Τα rig με κάρτες γραφικών που παράγουν Ethereum αποδίδουν περίπου από 5 μέχρι και 20% ανάλογα με το gas fee της τιμής (δηλαδή σαν κουπόνι χρήσης) του Ethereum.

Πολλές φορές αυτές οι τιμές είναι ευμετάβλητες. Το Bitcoin έχει πιο σταθερή τιμή και γι’ αυτό στο cloud minting της WEWE χρησιμοποιείται το Bitcoin ως νόμισμα.

WEWE Global και LΥΟ credit παρουσίαση επιχειρηματικού πλάνου

Μπορούμε να μετατρέψουμε καθημερινά τα Bitcoin σε ευρώ ή δολάριο σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο, όπως το Binance ή το LYOtrade.

Το LYOtrade είναι ένα ανταλλακτήριο του οικοσυστήματος της WEWE και της LYOPAY.

Πέρα από το LYOtrade που είναι ένα πολύ βασικό ανταλλακτήριο υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LYO credit.

Τι είναι το LYO credit;

Το LYO credit είναι το native token, δηλαδή το νόμισμα που χρησιμοποιεί το οικοσύστημα της WEWE Global και της LYOPAY. Μπορεί να πουληθεί και να αγοραστεί σε διάφορα ανταλλακτήρια.

Αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε 5 ανταλλακτήρια. Σύντομα, πρόκειται να μπει σε άλλα 20 περίπου ανταλλακτήρια. Μπορείτε να διαβάσετε το white paper όπου αναλύονται οι στόχοι και η αποστολή του κρυπτονομίσματος.

Όλα τα κρυπτονομίσματα έχουν white paper, διαβάστε επίσης το σχετικό white paper για το Puppy Coin, το δικό μου κρυπτονόμισμα.

Το white paper του LYO credit υπάρχει στο LYOtrade. Μπορείτε να δείτε τι σκοπεύει να κάνει η εταιρεία και πόσα κρυπτονομίσματα έχει κόψει. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο CoinGecko.

Σύντομα θα μπει στο CoinMarketCap που σημαίνει ότι είναι ευκαιρία να συμμετέχετε από τώρα. Συνήθως, η τιμή ανεβαίνει όταν κάποιο νόμισμα εισάγεται στο CoinMarketCap.

Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη, καθώς υπάρχει πάντα ο φόβος για pump and dump. Δεν ποντάρω σε κάτι τέτοιο… έχω άλλη επενδυτική φιλοσοφία.

Ο λόγος που σας τα λέω αυτά είναι για να αισθανθείτε ασφαλείς και να δείτε ότι το LYO credit είναι ένα νόμισμα που έχει προοπτικές.


Πώς μπορώ αυτή τη στιγμή να κερδίσω με τη WEWE Global;

Όπως ανέφερα στη αρχή της παρουσίασης υπάρχουν δύο τρόποι. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μπορείτε να επιλέξετε είτε το επενδυτικό σκέλος είτε το επιχειρηματικό.

1. Το επενδυτικό σκέλος

Δεν είναι επένδυση χρημάτων, αλλά έχει απόδοση. Άρα μπορούμε να μιλήσουμε για επένδυση. Το πρώτο είναι ότι μπορώ να νοικιάσω χώρο στο cloud minting της WEWE Global και να κερδίζω κάθε μέρα χρήματα σε bitcoin.

Τα bitcoin συναλλάσσονται σε ανταλλακτήρια. Η απόδοση είναι περίπου 10% και το πακέτο ξεκινά από τα 500 ευρώ μέχρι όσο θέλουμε.

2. Το επιχειρηματικό σκέλος

Το δεύτερο σκέλος είναι το επιχειρηματικό. Ο επιχειρηματικός τρόπος είναι μέσω του affiliate referral marketing.

Η WEWE Global μας δίνει διάφορες ανταμοιβές ανάλογα με το πόσα άτομα θα συστήσουμε για να κάνουν cloud minting, όπως εμείς.

Προσωπικά, επειδή έχω πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο affiliate marketing είμαι συνεργάτης ως affiliate marketer και στη Binance, την OKX και την ClickBank.

Στο affiliate marketing οι προμήθειες μπορούν να φτάσουν από 75% μέχρι 85%. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα στο Affiliate World στο Ντουμπάι το 2022.

Εκεί ο μέσος affiliater έβγαζε 50.000 το μήνα. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που κάνουν παρόμοια εργασία με μένα και βγάζουν αυτά τα λεφτά. Είναι πραγματικότητα αυτά τα νούμερα!

Η παρέα μου στο Affiliate World έβγαζε από 50.000 μέχρι 500.000 το μήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μόλις ξεκινήσετε κι εσείς θα βγάλετε αυτά τα χρήματα.

Υπάρχει όμως πιθανότητα να φτάσετε αυτές τις αμοιβές. Το βλέπω να γίνεται κάθε μέρα όχι μόνο στη WEWE Global, αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις του affiliate marketing. Είναι κάτι στάνταρ, άρα εξαρτάται από εσάς και την πρόθεση σας.

Bonus WEWE

Η WEWE Global μας δίνει 6 διαφορετικά bonus για κάθε νέα εγγραφή.

1. Affiliate Referral marketing bonus

Το πρώτο είναι το affiliate referral marketing bonus που είναι 5%.

2. Eternal bonus

Το δεύτερο είναι το άπειρο bonus που φτάνει μέχρι 36%.

3. Runner bonus

Το τρίτο είναι το runner bonus που είναι για όσους αγοράσουν πακέτο 1.000 ευρώ, συστήνουν άλλα 10 άτομα τα οποία θα πάρουν από ένα πακέτο 1.000 ευρώ και αυτοί τον πρώτο μήνα.

Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε κάπως έτσι. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ!

4. Fast track bonus

Το τέταρτο είναι το fast track bonus που αντί για 5% μας δίνει 10% το πρώτο 15μερο για κάθε σύσταση που κάνουμε. Άρα είναι ένα σημαντικό όφελος για να ξεκινήσει κάποιος γρήγορα.

5. Matching bonus

Το πέμπτο bonus είναι το matching bonus.

6. Extra bonus για super affiliates

Το έκτο είναι το extra bonus για super affiliates που δίνεται κάθε 3 μήνες. Είναι εξίσου σημαντικό bonus.

Η προσωπική μου ιστορία με τη WEWE Global

Το σύστημα αμοιβών της WEWE Global είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει αυτή τη στιγμή. Η εταιρεία μου άρεσε από την πρώτη στιγμή.

Ξεκίνησα τέλη Μαΐου 2022 περίπου. Κάποιος φίλος τρώγοντας πίτσα μου είπε για τον ξάδερφο του που ήταν στο Ντουμπάι. Είναι από το Ρέθυμνο και κάνει αυτή τη δουλειά, και βγάζει αρκετά χρήματα.

Αμέσως κατάλαβα, γιατί είμαι ειδικός στον χώρο και ασχολούμαι χρόνια, το μέγεθος της ευκαιρίας και ήθελα να γραφτώ αμέσως.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε συστήσει ποτέ κάποιον στα 4 χρόνια και έπρεπε να γυρίσει ο ξάδερφος του από το Ντουμπάι.

Ωστόσο όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Θα πρέπει, ασχέτως του τι θα κάνετε, να κάνετε εγγραφή στη WEWE Global για περισσότερες πληροφορίες.

Κάντε εγγραφή με το link που σας έστειλε το wewe Μπορείτε να γραφτείτε και από το δικό μου και να βάλετε τον κωδικό σύστασης του συνεργάτη σας.

Flag Counter