Χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου 1170μ
Φιλοξενία κάμερας Pertouli Extreme Sports
panorama livestream camera
Live stream player 1
pertoui ski

Βρίσκεται μέσα σε ένα παραμυθένιο τοπίο, στα περτουλιώτικα λιβάδια, σε υψόμετρο μεταξύ 1150 και 1340 μέτρων. Απέχει 42 χλμ από τα Τρίκαλα, 42 χλμ από την Καλαμπάκα, 23 χλμ από την Πύλη, 9 χλμ από την Ελάτη και 6 χλμ από το Περτούλι. Οι πίστες του ξεδιπλώνονται ανάμεσα από εντυπωσιακά έλατα και μικρά ρυάκια αντικρίζοντας τις κορυφές του Κόζιακα.

Διαθέτει τρεις πίστες, εκ των οποίων μια κόκκινη μήκους 1500 μέτρων, μια μπλε μήκους 400 μέτρων και μια αρχαρίων μήκους 80 μέτρων. Επίσης, διαθέτει έναν διθέσιο εναέριο αναβατήρα, έναν μονοθέσιο συρόμενο και έναν παιδικό. Επιπλέον, στο χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, λειτουργούν καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού χιονοδρομίας, σχολή σκι και ιατρείο.

Δύο ξύλινα σαλέ, προσφέρονται για ζεστασιά και après ski. Το ένα βρίσκεται στη βάση του κέντρου, περιτριγυρισμένο από έλατα και τρεχούμενα νερά. Το άλλο είναι στην κορυφή της κύριας πίστας, σε ένα μικρό οροπέδιο με πανοραμική θέα στα γύρω βουνά και τις ελατοσκέπαστες πλαγιές. Οι ξαπλώστρες του προσφέρονται για χαλάρωμα και χειμερινή ηλιοθεραπεία. Κατά καιρούς, διοργανώνονται διάφορα snow parties με τη συμμετοχή διαφόρων DJ’s και διαγωνισμούς χιονοδρομίας και αλμάτων.  Η τυπική περίοδος λειτουργίας του κέντρου για σκι διαρκεί από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τα τέλη Μαρτίου. Δείτε την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας του κέντρου κατά τη χειμερινή περίοδο.

more info madeintrikala.gr

Flag Counter