Καλωσορίσατε  στο meteolive.gr όπου φιλοξενεί κάμερες από όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και παγκόσμιας κληρονομιάς μέσω καμερών σε πραγματικό χρόνο άλλα και την έγκαιρη πρόληψη καιρικών φαινόμενων μέσω μετεωρολογικών σταθμών !

Συνεργάτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών meteo.gr

Αν έχετε στον χώρο σας μια IP Camera ή Μετεωρολογικο σταθμο καλέστε μας για να τα εντάξουμε εύκολα στο δίκτυό μας!


Εαν δεν έχετε κάποια κάμερα ή σταθμο μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικές λύσεις ώστε να αναδείξετε την περιοχή σας σε όλο τον κόσμο... 
Το κόστος της κάμερας ανάλογα την περίπτωση τοποθέτησης δεν ξεπερνά τα 150-200 ευρώ
και του σταθμού από 200-250 ευρώ


 
Επικοινωνία για ότι έχει σχέση με το meteolive.gr  

Οι κάμερες που φιλοξενούνται στο meteolive.gr  δεν αποτελούν ιδιοκτησία του και τοποθετήθηκαν σύμφωνα με όσα ορίζουν ο Ν.2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και η υπ'αριθμ. 1122/2000 Οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με τις ισχύουσες τροποποιήσεις τους,Οι ιδιοκτήτες-χειριστές των καμερών οφείλουν να συμμορφωθούν με τις κείμενες διατάξεις και τους κανόνες της παρούσας ιστοσελίδας,Με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, επιλέγουμε οι κάμερες που μας παρέχονται από το κοινό να είναι αυστηρά καιρικές ή προβολής τοπίων φυσικής ομορφιάς.