Ο αποκλειστικος χορηγός θα είναι σε εμφανή σημεία στην σελίδα μας και για όση χρονική περίοδο γίνει η συμφωνία και δεν επιτρέπετε να μπει κανείς άλλος. 
Θα  γίνονται αναφορές για τον χορηγό μας και στα social media που απαριθμούν χιλιάδες ακόλουθους. 
το meteolive είναι η σελίδα του επιτυχημένου elaticam.com που από το 2008 είναι κοντά μας στην ενημέρωση και προβολή καιρικών άλλα και μοναδικών τοπίων!
Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία μιας νέας σελίδας του meteolive.gr οπού φιλοξενεί κάμερες από όλο τον νομό Τρικάλων και κατ επέκταση στη Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα!
Κρίνουμε ότι είναι σημαντική η παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια με παράγοντα τις χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις όπου μπορούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον ενδιαφέρετε να επενδύσει στην σελίδα μας!!
Μια επένδυση ανταποδοτική μιας και ο σκοπός μας είναι η βελτίωση του δικτύου μας με νέες τεχνολογίες βασισμένες στην εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρονιά!!  
Το meteolive elaticam δημιουργήθηκε το 2008 η ιδέα ξεκίνησε από την Ελάτη που με ελάχιστα τεχνικά μέσα και γνώση τοποθετήσαμε την πρώτη live streaming κάμερα στην Ελλάδα..
Από τότε έχουμε φτιάξει ένα δίκτυο με πάνω από 15 κάμερες ακόμη και σε σημεία οπού δεν υπάρχει οδική πρόσβαση χωρίς ρεύμα και ίντερνετ (Τριγγια 2204μ), άλλη μια πρωτιά του meteolive elaticam όπου ακόμη και στα πιο δύσβατα σημεία μπορούμε να έχουμε επιτήρησή!! 
Η βοήθεια σας είναι σημαντική μιας και η εξέλιξη του δικτύου μας στην εποχή της κλιματικής αλλαγής μπορεί να ενημερώσει άμεσα όλους του πολίτες και τοπικούς φορείς εντελώς δωρεάν!!
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί και να βοηθήσουμε έγκαιρα  στην αποφυγή ζημιών και ζωών από κάποιο ακραίο φαινόμενο!!

Χρήστος Δημητρούλης meteolive.gr elaticam network 

Καλέστε στο 6972176999 για να πληροφορίες για την αποκλειστική χορηγία στην σελίδα μας
η στείλτε μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας!