Σύνταξη: ecozen.gr

Ένα ανυπέρβλητο πακέτο ονειρεμένων διακοπών στη Χαβάη προσφέρει τη δυνατότητα παρατήρησης των άστρων υπό την εποπτεία ενός πραγματικού επιστήμονα αστρονομίας.

Και δεν πρόκειται μονάχα για το μαγικό τοπίο με τα βουνά και τις γραφικές παραλίες με φόντο το πράσινο. Αλλά η μοναδική για ορισμένους ευκαιρία να παρατηρήσουν τον έναστρο ουρανό που οι πόλεις τους δε τους επιτρέπουν εξαιτίας της φωτορύπανσης.


Στο Hyatt Regency Maui Resort and Spa όμως η παρατήρηση των άστρων “πάει” ένα βήμα παραπέρα. Ενώ, η δυνατότητα οφείλεται στον πρεσβευτή της NASA, ιρλανδό αστρονόμο Edward Mahoney.

O Mahoney, είναι μεταξύ άλλων, Διευθυντής Αστρονομίας στο resort και τα βράδια βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών για να τους απαντήσει σε ό,τι απορία έχουν για την αστρονομία και να εντοπίσουν μαζί τη Μεγάλη Άρκτο, το Νότιο Σταυρό, πλανήτης και αστέρια, μαγικά νεφελώματα.

Φέτος, οι τουρίστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής του πακέτου διακοπών, «Μείνε, Μάθε και Παίξε» που προσφέρεται στο Hyatt Regency Maui Resort and Spa.

Το πακέτο διακοπών είναι διαθέσιμο από τώρα έως τις 21 Δεκεμβρίου 2021, και προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να διακρίνουν τους 80 από τους συνολικά 88 αστερισμούς, καθώς είναι ορατοί από την ταράτσα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης yoga και διαλογισμό προκειμένου οι επισκέπτες να χαλαρώσουν, αλλά και την ανυπέρβλητη εμπειρία να πάρουν το δείπνο τους στην εντυπωσιακή αυτή ταράτσα την ώρα του ηλιοβασιλέματος που περιλαμβάνει prive εμπειρία παρατήρησης του ουρανού.