Το meteolive θα ειχε κανει ηδη αναφορα αν εκρινε οτι συντρεχει λόγος .αλλά δυστυχώς φέτος δεν εχει αποφασισει αν θα φθινοπωριασει αν θα χειμωνιάσει ή αν θα εχει Ανοιξη.



 Λίγα λόγια για... Το αίσχος που εγινε εδω στην Β και κεντρική Πίνδο δεν εχει προηγούμενο-δεν πηρανε χαμπαρι καποιοι , εκατονταδες χιλοστά βροχης ξεσκισαν τα χιονια ως τις κορφες των βουνών και τωρα θα πλακωσει βοριας και δεν θα βαλει ουτε 10 ποντους...20 Γεναρη την αλλη βδομαδα και ειναι σαν να ξεκινας στο μηδεν  !! 


[Επιγραμματικά και γρήγορα σε 5 κομμάτια καθε ενα επειδη μιλαμε για μακροπροθεσμα αφαιρούμε 20%πιθανοτητα να γινει ξεκινώντας απο το 1)-》-》με 85-90% ]


1)Οσο για τον χιονιά  την πεμπτη  στα πεδινά το βραδυ θα φαμε βροχή χιονονερο και οταν θα το γυριζει παρασκευη ξημερωμα σε χιονι παγωμενο θα σταματησουν τα φαινομενα.Στα ημιορεινα-ορεινα θα το στρωσει ελαφρως.


2)Το  Σκ τιποτα περα απο ψύχρα , και 


3)δευτερα ξημερωματα θα περασει μια μικροδιαταραχη με  φαινόμενα(υετο) απο δυτικα προς ανατολικα δινοντας τοπικες βροχες κσι χιονι οπου εχει θερμοκρασίες . 


4)Την Αλλη βδομαδα 3-5 μερες ηλιο με παγωνιες τα πρωίνα και 


5)25ιαν+++ προς το τελος αρχες αλλης βδομαδας νοτιαδουρα με καποια χιονια ως τα 1200-1400 στα βορεια 1400-1600  σε εμας. Καπως ετσι φαινεται να τελειωνει ο Ιανουαριος φέτος.