Κάλως ήρθατε στο meteolive.gr όπου φιλοξενεί κάμερες από όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και παγκόσμιας κληρονομιάς μέσω καμερων σε πραγματικό χρόνο άλλα και την έγκαιρη πρόληψη καιρικών φαινόμενων!

Αν έχετε στον χώρο σας μια IP Camera καλέστε μας για να την εντάξουμε εύκολα στο δίκτυό μας!

Εαν δεν έχετε κάποια κάμερα μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικές λύσεις ώστε να αναδείξετε την περιοχή σας σε όλο τον κόσμο... Μη διστάσετε να μας καλέσετε για πληροφορίες!! 

( οι κάμερες που τοποθετούμε είναι μόνο για δημόσια χρήση μέσω της σελίδας μας και όχι για ιδιωτική χρήση)


Επικοινωνία για ότι έχει σχέση με το meteolive.gr  
e-mail elaticam@yahoo.com 
facebook: meteolive.gr
instagram:elatipertouli
Τηλ 6972176999 
Ώρες τηλ. επικοινωνίας 9:00-20:00 
Υπεύθυνος επικοινωνίας Χρήστος Δημητρούλης

Οι κάμερες που φιλοξενούνται στο meteolive.gr  δεν αποτελούν ιδιοκτησία του και τοποθετήθηκαν σύμφωνα με όσα ορίζουν ο Ν.2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και η υπ'αριθμ. 1122/2000 Οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με τις ισχύουσες τροποποιήσεις τους,Οι ιδιοκτήτες-χειριστές των καμερών οφείλουν να συμμορφωθούν με τις κείμενες διατάξεις και τους κανόνες της παρούσας ιστοσελίδας,Με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, επιλέγουμε οι κάμερες που μας παρέχονται από το κοινό να είναι αυστηρά καιρικές ή προβολής τοπίων φυσικής ομορφιάς.