Το elaticam πλέον αλλάζει χαρακτήρα και στυλ,όπως ξέρετε από το 2008 η σελίδα μας μεταδίδει ζωντανή εικόνα μέσα από κάμερες τοποθετημενες σε διάφορες περιοχές του Ν. Τρικάλων για την ανάδειξη της περιοχής στο διαδίκτυο! 

Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρονιά γινόταν προσπάθεια να δημιουργησουμε ένα τουριστικό οδηγό ώστε να παρέχουμε στο κοινό πληροφορίες για καταλύματα στην περιοχή!
Το προφίλ αυτό ήταν αρκετά δύσκολο να συντηρηθεί διότι οι τοπικές επιχειρήσεις δεν προτιμούσαν την σελίδα μας για την προβολή τους που αποδεδειγμενα με στατιστικά στοιχεία είχε χιλιάδες επισκέψεις σε καθημερινή βάση! 
Έτσι μετά από όλα αυτά τα χρόνια το νέο προφίλ της σελίδας μας θα είναι καθαρά μετεωρολογικο και μόνο για την παρατήρηση καιρικών φαινομένων σε περιοχές με έντονο ενδιαφέρον! 
Η απόφαση αυτή φέρνει νέες συνεργασίες όπως το meteo.gr και το Εθνικό Αστεροσκοπειο Αθηνών που προσφάτως τοποθετήθηκε η νέα κάμερα στο κέντρο της Καλαμπάκας με θέα τα Μετέωρα! 
Το αποτέλεσμα είναι να εντάσσουμε πλέον καθημερινά νέες κάμερες και σταθμούς στην ευρύτερη περιοχή ώστε να έχουμε έγκαιρη πρόβλεψη και ενημέρωση με την διάθεση των στοιχείων προς το κοινό!
Στο επόμενο διάστημα είναι ήδη προγραμματισμένο να τοποθετηθούν σε νέες περιοχές κάμερες και σταθμοί, μείνετε συντονισμενοι!!!

Χρήστος Δημητρούλης