Παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες λόγου του μεγάλου υψομέτρου και την κακή σύνδεση Ίντερνετ ο τεχνικός υπεύθυνος του elaticam Χρήστος Δημητρούλης μετά από 3 απόπειρες κυριολεκτικά με όλο τον εξοπλισμό στο σακίδιο επί 1:30 ώρα ανάβαση σε αλπικό υψόμετρο την Τρίτη 6/11/18 μπήκε σε κανονική λειτουργία (όσο το επιτρέψουν οι συνθήκες)η κάμερα Τριγγίας στα 2204 μέτρα δείχνοντας σε όλους τους αναγνώστες του elaticam τις ακραίες συνθήκες που επικρατούν σε μεγάλα υψόμετρα!!

Η κάμερα δεν θα είναι σε livestream λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων όπου απαιτεί μεγάλο χρηματικό ποσό για την κάλυψη 24ωρου stream, έτσι η κάμερα ανά ένα λεπτό θα ανεβάζει στιγμιότυπα αποτυπώνοντας τα πραγματικά ακραία φαινόμενα της περιοχής!!
Για να δείτε την εικόνα μπαίνετε στο www.elaticam.com και επιλέγετε από την λίστα Trikala Cams και Triggia2204 η στο http://www.elaticam.com/p/triggia.html

Όταν θα έχουμε ενδιαφέρον φαινόμενα με χιόνια η κάτι που θα κεντρίζει το μετεωρολογικό ενδιαφέρον θα ανεβαίνουν ολιγόλεπτα βίντεο από την κάμερα κάνοντας πιο ρεαλιστική την εικόνα!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το team που ακολούθησε στην δύσκολη αυτή προσπάθεια και καταφέραμε το όμορφο αυτό αποτέλεσμα!! Απολαύστε!!!